El MoraBanc Andorra guanya a Manresa (64-69)

Oriol Paulí, durant una acció del partit.

Victòria del MoraBanc a Manresa

ACB PHOTO / J. ALBERCH
Actualitzada 10/10/2020 a les 23:05
El MoraBanc Andorra ha sumat la segona victòria a l’ACB després de vèncer 64-69 a Manresa a la cinquena jornada de l’ACB. En un partit de parcials, els tricolors han aprofitat un gran últim quart per sumar el triomf.

El MoraBanc ha arrencat bé tot i les baixes, especialment la d’última hora de Tyson Pérez que ha afectat en el poder dels tricolors en el rebot. Els homes d’Ibon Navarro han tingut una petita sequera, però després d’un temps mort han tret les seves millors armes amb un parcial de 2-11 per tancar el primer quart per davant 14-20, una diferència que s’ha esvaït al segon període amb un parcial final de 8-0 pel Manresa que ha fet que els catalans lideressin 32-29 al descans.

A la represa els tricolors han seguit dins del partit, sumant moments d’inspiració individual de Hannah i Senglin, amb d’altres d’imprecisions que no els han permès capgirar el marcador, tot i mantenir-se ben vius a falta de l’últim quart (48-46). Però l’últim quart, que tants maldecaps està donant enguany als tricolors, avui ha estat la clau amb un 5-16 de sortida comandat pels triples de Hannah i García que han situat el MoraBanc nou punts amunt. Els homes d’Ibon Navarro, amb el que els havia costat agafar aquest marge, ja no van deixar-ho escapar, i van sumar la segona victòria del curs a l’ACB.

Clevin Hannah, amb 23 punts, ha estat el millor dels tricolors, en un duel en què també han destacat Senglin amb 13 i Sergi García amb 11.