Stefan Ancion acaba 62è a la cursa de 'cross-country' del Mundial júnior

Stefan Ancion acaba 62è a la cursa de 'cross-country' del Mundial júniorADRIÀ REGADA

Stefan Ancion va obrir ahir la representació andorrana al Mundial de BTT amb una 62a posició a la cursa de cross-country olímpic en categoria júnior. El jove rider del Principat va finalitzar la prova a dues voltes del vencedor, que va ser l’alemany Lennart-Jan Krayer, seguit al podi per Janis Baumann (Suïssa) i Luca Martin (França).

Després de la cursa, el jove corredor va manifestar que “ha estat una cursa molt dura, molt tècnica i amb molt de fang i he fet el màxim que he pogut”, i va afegir que “estic molt content d’aquesta experiència i vull agrair a la federació que ho hagi fet possible i també al Govern d’Andorra”.

Avui entren en escena els altres tres representants del país en aquest Campionat del Món, Kilian Folguera, Joan Aracil i Lara Saumell. El primer disputarà avui la cursa de cross-country olímpic en categoria sub-23, mentre que els altres dos participaran a les classificatòries en descens. En el cas d’Aracil passaran a la gran final els 80 millors temps, mentre que en el cas de Saumell ho faran les 15 primeres classificades.