La data de l'inici de la Lliga Multisegur podria canviar

Els clubs s’han reunit amb la FAF i s’ha proposat el 22 de novembre com a alternativa, després de les finestres UEFA

La data de l'inici de la Lliga Multisegur podria canviarFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La data d’inici de la Lliga Multisegur Assegurances es troba ara mateix en suspens. Els vuit equips de la Primera Divisió nacional s’han reunit amb la Federació Andorrana de Futbol (FAF) per traslladar, en alguns casos, el desacord per haver de començar el 25 d’octubre. Una data, curiosament, que es va aprovar pràcticament per unanimitat en l’assemblea del 25 d’agost passat d’entre tres propostes diferents presentades.

En aquest sentit, els clubs que defensen un canvi de data esgrimeixen que és absurd aturar-se dues setmanes després de jugar-se dues jornades. A la conclusió de la segona data de lliga entren les finestres UEFA, en què la selecció ha de disputar dos partits de la Nations League, dissabte 14 de novembre a Malta i el dia 17 a l’Estadi Nacional davant Letònia. En aquesta reunió entre els clubs de la Lliga i la FAF es va posar sobre la taula el 22 de novembre com a data alternativa, ja que d’aquesta manera la competició començaria després dels compromisos internacionals de la selecció i la lliga no patiria una aturada fins al Nadal.

Ara, cada equip ha de votar i demà es farà el recompte i sempre, independentment del resultat, serà la FAF qui tindrà la darrera paraula. L’ens decidirà si accepta el trasllat de l’inici de la lliga al 22 de novembre o manté inamovible el 25 d’octubre com a dia del tret de sortida.

tracking