L'FC Andorra perd el segon partit de la pretemporada (2-0)

L’FC Andorra va perdre davant la UE Olot a les instal·lacions de Royalverd, a la Vall d’en Bas, per 2 a 0, amb dos gols de Jordi Xumetra. Els tricolors van encaixar el primer gol als 4 minuts de partit, després d’un penal transformat pel veterà jugador olotí. Durant la primera part només Iker Goujón va tenir l’ocasió d’empatar però el seu xut va marxar desviat. A la represa, al poc de començar, una assistència de l’ex del Espanyol B Moha Chabboura cap a Xumetra va significar el segon i definitiu gol per als homes de Raúl Garrido.

“Ens ha costat entrar al partit. També és cert que a la primera acció ja hem encaixat el penal i això condiciona”, va explicar el tècnic tricolor, Nacho Castro. Malgrat el segon gol “hem seguit al partit i vam saber interpretar millor el joc”, va afegir l’asturià.

Aquesta és la segona derrota dels tricolors a la pretemporada, després de vuit partits en què han aconseguit, a més, cinc victòries i un empat.