x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
EUROCUP

Desfets

El MoraBanc Andorra obre l’Eurocup amb derrota contra el Mònaco al Poliesportiu
Estrena a l'Eurocup amb derrota

Estrena a l'Eurocup amb derrota

Estrena a l'Eurocup amb derrota

Fernando Galindo
Jeremy Senglin intentant doblar una pilota al duel d'ahir contra l'AS Mònaco.

Estrena a l'Eurocup amb derrota

Jeremy Senglin intentant doblar una pilota al duel d'ahir contra l'AS Mònaco.

Fernando Galindo
Actualitzada 01/10/2020 a les 06:50
El MoraBanc Andorra va estrenar la quarta participació seguida a l’Eurocup amb derrota per 76 a 82 contra el Mònaco en un duel en què els tricolors no es van arribar a trobar còmodes en cap moment i van anar a batzegades i sense consistència en el joc.

El duel va arrencar fred, igual que l’ambient al Poliesportiu fruit d’aquest nou bàsquet i d’aquesta nova vida que ens toca viure. La fredor va traslladar-se al parquet, amb els dos equips desencertats d’inici i amb uns tricolors que van cometre quatre faltes abans de complir-se els tres primers minuts de joc i sense excessives idees en atac. Almenys fins que va aparèixer Malik Dime, que està sent una de les sorpreses agradables de l’inici de curs, i que va agafar galons ofensius amb set punts quasi seguits que valien or enmig de la igualtat amb què va acabar el primer quart (14-14).

El senegalès va repartir protagonisme després del seu gran inici, i el joc col·lectiu de l’equip va arribar a situar els tricolors amb nou punts de marge i el duel en aquell moment va estar a punt de trencar-se, però els visitants van aferrar-se al partit i van tornar a igualar-lo. El MoraBanc Andorra, tot i el petit defalliment, no es va ensorrar i va seguir caparrut per arribar al descans amb certa tranquil·litat. Va estar a prop de fer-ho amb tres tiples seguits que posaven la diferència en deu punts, però una última falta assenyalada com a acció de tir de manera més que dubtosa va regalar tres lliures a Die Bost per deixar l’electrònic 41 a 34 abans de passar pel vestidor.

A la represa, el MoraBanc va tornar a arrencar malament i va encaixar un 2 a 12 de sortida que va posar el Mònaco al capdavant al marcador. Algunes de les decisions arbitrals no ajudaven, a més, i l’actuació de la tripleta de jutges va provocar protestes airades d’alguns dels dirigents tricolors que podien presenciar el duel en directe. Els tricolors es mantenien dins del partit amb els tirs de tres punts, però semblaven perdre forces per moments i fins a dues ocasions van deixar-se agafar el rebot ofensiu després que el Mònaco fallés tirs lliures. Però tot i els mals moments, els homes d’Ibon Navarro van entrar al quart decisiu només un punt per darrere (58-59). I l’últim període va seguir la mateixa tònica. El duel entrava als tres últims minuts totalment igualat amb empat a 70 i, de cop, els tricolors es van tornar a desfer i els monegascos van sumar un un 6 a 12 final que va donar-los la victòria.
Els tricolors hauran de remar si volen passar de fase, però abans, dissabte, arriba la nova Penya al Poliesportiu.


Acord amb el Comú d'Escaldes

El MoraBanc i el comú d’Escaldes-Engordany van signar ahir un conveni de col·laboració que consta del patrocini de la parròquia a l’equip de capacitats especials, d’un amistós de pretemporada i del Champions for Unicef.

LES CLAUS

Regularitat
El MoraBanc està tenint molts moments de bon joc en aquest inici de temporada, però més enllà del dia de l’UCAM no està sent capaç de mantenir-lo durant bona part dels partits.


Pèrdues
Els tricolors van perdre fins a 16 pilotes, que va suposar quatre més que el rival. A més, moltes van ser no forçades i per falta de concentració en moments clau.

EL VESTIDOR

Ibon Navarro

“S'HA DECIDIT PER PETITS DETALLS”
L’entrenador del morabanc andorra va manifestar que “ha estat un partit molt igualat i al final ha estat un moment per als jugadors, Dee Bost ha aconseguit cistelles difícils i nosaltres hem fallat tirs i situacions de pèrdua que els han deixat córrer i s’ha decidit per petits detalls”. A més, el tècnic va declarar que “encara estem a la setmana set de l’equip amb jugadors que entren i surten, i hem d’encaixar-ho tot i sense entrenaments”.
Etiquetes
  • #1 David
    (01/10/20 07:26)

    Un altre partit que amb amb la nostra afició a la grada li donava amb el tomb al resultat,  tot i que vull recordar que l'Ivón va dir que “quien se pasa el balon son los jugadores” ningunejan al públic.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts