El 92% dels abonats del MoraBanc renoven el carnet

El club celebra la fidelitat dels socis tot i la incertesa de saber quan podran tornar al Poliesportiu

Públic al Morabanc Barça

Públic al Morabanc Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El 92% dels socis del BC MoraBanc Andorra han renovat el seu carnet. Així ho ha indicat el club, que ha celebrat la fidelitat dels seus aficionats tot i la incertesa sobre si podran accedir al Poliesportiu per veure alguns partits de l'equip aquesta temporada. "És una fantàstica notícia", ha comentat el president del club, Gorka Aixàs, que ha afegit que "és una mostra de les ganes que tenen de tornar a veure l'equip i esperem que sigui el més aviat possible".

Al final de cada temporada, el club sol rondar el 10% de baixes, que després recuperen en la nova campanya. "Ara lògicament no hem pogut recuperar perquè no hem tingut partits per oferir però el fet és que en aquestes circumstàncies hem tingut menys baixes del normal", ha indicat el president, que precisa que "això vol dir que quan podem recuperar la normalitat el ritme de creixement del club tornarà a ser el que teníem les darreres temporades".

Cal recordar que el MoraBanc va impulsar un carnet de soci a un preu únic de 90 euros, que no dona accés als partits, però sí permet adquirir entrades a un preu exclusiu quan s'obrin les portes del Poliesportiu.

tracking