Eurocup

El MoraBanc inicia aquest vespre la quarta aventura a l'Eurocup

Els tricolors reben el Mònaco al Poliesportiu, el mateix rival amb què van apujar el teló el curs passat

El MoraBanc inicia aquest vespre la quarta aventura a l'EurocupFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra desprecinta aquest vespre la quarta temporada consecutiva a l’Eurocup. Serà a les vuit en un Poliesportiu desert davant l’AS Mònaco, el mateix rival amb què va començar l’any passat la tercera aventura consecutiva a la competició del 7Days, i amb el qual ja s’ha vist les cares dues edicions seguides. A més, quan es juga a la bombonera, el MoraBanc ha comptat els partits per victòries davant el conjunt monegasc. Aquest serà, sens dubte, el gran objectiu, repetir victòria, començar de la millor manera i, sobretot, aconseguir mantenir certa regularitat en el joc i l’energia durant els 40 minuts. Tot passa per evitar les desconnexions al darrer tram, un parany que a Europa pot ser massa perillós.

El tècnic, Ibon Navarro, va explicar que espera un “partit molt exigent sobretot en l’aspecte físic perquè el Mònaco juga molt físic i té molts jugadors capaços de postejar en tot moment”. Per l’entrenador vitorià, el Mònaco “té molts jugadors que poden fer mal al pal baix i hem de ser capaços de lluitar contra aquestes situacions”. Per Navarro, l’equip de Zvezdan Mitrovic –que ja es va enfrontar al MoraBanc quan entrenava l’Asvel Villeurbanne– té “un nivell atlètic d’Eurolliga, però tenim molt marge de millora perquè diumenge contra l’Unicaja vam cometre molts errors i no vam estar bé d’energia”.

Per part seva, Oriol Paulí va destacar que “en els dos darrers partits hem tingut minuts molt bons contra grans rivals i ens ha de fer ràbia perdre el domini en els partits per aquestes desconnexions que tenim”. Sobre el fet de no poder jugar amb públic mentre altres equips sí que ho poden fer, l’aler gironí va assegurar que “és clar que els que juguin amb públic tindran avantatge, però no és cap excusa i ens hem de centrar a competir el millor possible”.

Per Ibon Navarro, la situació és idèntica ja que, tot i lamentar la no presència dels aficionats –“i tant que condiciona”– és un punt que l’equip tricolor no tindrà, però “ens hem d’acostumar a això perquè no sabem quan podran tornar”.

BANDJA SY NO ARRIBA A TEMPS I SEGUEIX DE BAIXA

L’aler-pivot francès encara no podrà estar disponible aquest vespre per a Ibon Navarro. A l’absència confirmada de Sy es mantenen la de Diagne i la de Palsson. El jove Albert Pons ha entrat a la convocatòria per tenir 12 homes a la rotació.

tracking