Stefan Ancion acaba 18è a la Copa Catalana de Girona

El ‘biker’ andorrà, que encara no ha fet net d’unes angines, no va acabar amb bones sensacions tot i fer una bona sortida

Stefan Ancion acaba 18è a la Copa Catalana de GironaCOPA CATALANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Stefan Ancion va finalitzar en la 18a plaça en categoria junior a la prova de 24 quilòmetres de la Copa Catalana de BTT que es va disputar ahir a Girona. El biker de l’Agrupació Ciclista d’Andorra (ACA) va haver de lluitar contra un terreny que no s’acabava d’ajustar a les seves característiques i amb unes angines que fa un temps que li fan la guitza i de les quals encara no ha aconseguit fer net. Amb tot va poder marcar un temps de 1h04’09”, a 6’05” del vencedor, Francesc Barber, que amb 58’04” va ser també el dominador absolut.

Ancion va explicar un cop acabada la prova que “he fet una bona sortida i a la primera volta m’he trobat força bé”. Malgrat el bon començament, el biker andorrà va explicar que “després quan s’entrava en un terreny molt més pla, he tingut més dificultats. No és una superfície per a mi i m’ha costat una mica adaptar-me”. Ancion va afegir amb certa resignació que “he tingut unes sensacions rares perquè m’he adonat que no m’he pogut recuperar del tot bé i perquè encara arrossego una mica les angines”. El biker de l’ACA, que venia d’un 41è lloc al Campionat d’Espanya celebrat a Valladolid i condicionat per les angines, es trobava 18è a la classificació general, en categoria júnior, de la Copa Catalana amb 132 punts, abans de la prova gironina. Ancion haurà de compaginar ara l’inici d’una nova etapa en la seva vida, els estudis universitaris a Font-romeu amb els entrenaments.

tracking