x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Motociclisme

Oriol Pi queda tercer en el campionat d'Espanya de Trial

Quatre de les cinc components del 'Women Trial Team' van participar en l'esdeveniment que es va celebrar a Ripoll
Actualitzada 28/09/2020 a les 08:46
L'entrenador del "Women Trial Team", Oriol Pi, ha quedat tercer en el campionat en la categoria TR3 del cmapionat d'Espanya de Trial que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Ripoll. Pi va fer una setena posició el primer dia i un pòdi al dia següent.

L'equip format per les noies també hi van participar, amb quatre de les cinc integrants, amb l'objectiu d'agafar experiència en el món de la competició. L'Aitana Núñez ha debutat en el campionat en la categoria fèmines 3, on va quedar molt contenta amb el resultat tot i no competir la segona jornada, mentre que Laia Pi, qui competia en la categoria fèmines 2, va quedar primera realitzant 41 peus a la classificació general, el resultat més destacat del 'Women Trial Team' en aquest esdeveniment. El diumenge Alèxia Lladó va obtenir una sisena plaça mentre que Maria Font va quedar cinquena i Laia Pi va fer podi amb un tercer lloc i es va mantenir primera en la classificació general.
  
Etiquetes
  • #1 Complement
    (28/09/20 10:52)

    Jordi Lestang primer en junior, amb només quinze anys, realitzant les mateixes zones, a frt només 9 peus en tot el trial, molt lluny de la resta, i a realitzat així una actuació espectacular en una prova molt difícil. En el món del trial el pilot andorrà ha estat una revelació.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts