TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

automobilisme

Domini absolut dels Carrancà al 49è Ral·li d'Andorra Històric

Domini absolut dels Carrancà al 49è Ral·li d'Andorra Històric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip format per Joan Carrancà i Sònia Carrancà (BMW 325iX), amb 306 punts, va aconseguir la victòria en la 49a edició del Ral·li d’Andorra Històric, prova de regularitat per a automòbils clàssics organitzada per ACA Esport, la divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra. Si bé el triomf d'aquest equip format per pare i filla va ser clar, les alternatives per a ocupar les diferents posicions del cap de cursa van ser constants, en molt bona part degut a les difícils condicions a les quals els participants van haver de fer front durant el cap de setmana. Aquesta és la primera victòria cent per cent andorrana des que el Ral·li d’Andorra Històric està reservat a regularitat per a vehicles clàssics. En segona posició van acabar Josep i Alícia Carrancà amb 442 punts i Kini Muntada i Román de Amaya, amb 526 punts, van completar el podi. El premi a la millor escuderia se’l va endur el BMW Club Andorra.

Un total de 71 cotxes van prendre, finalment, la sortida dissabte i van aconseguir classificar-se 61. Andorra la Vella va ser l'epicentre de la prova i tornarà a ser-ho el 2021, quan es compleixi mig segle de vida del ral·li nacional andorrà. Només iniciar-se la prova, les prediccions de pluja no van trigar a complir-se i si bé el ral·li va començar amb bon temps, el plugim constant, la boira a la part alta dels ports de muntanya i fins i tot algunes zones amb el ferm cobert amb fullaraca, van convertir l'asfalt dels trams en pistes lliscants sobre les quals era difícil córrer i al mateix temps complir les mitjanes establertes.

A partir d'ara l’ACA definirà la que serà la 50a edició del Ral·li d’Andorra Històric, que es disputarà el setembre del 2021.

tracking