x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
automobilisme

Joan Vinyes s'esborra de la GT Cup Open Europe

El pilot andorrà i el seu company, Jaume Font, prenen la decisió en comprovar que només hi havia cinc inscrits
Jaume Font i Joan Vinyes, ahir a Monza.

Joan Vinyes s'esborra de la GT Cup Open Europe

Jaume Font i Joan Vinyes, ahir a Monza.

FOTOESPORT
Actualitzada 26/09/2020 a les 07:09
Joan Vinyes va decidir no participar a la GT Cup Open Europe de Monza (Itàlia), el tercer míting del calendari del 2020. Una decisió, presa amb el seu company d’equip, Jaume Font, en comprovar que només hi havia cinc cotxes a la llista d’inscrits per a la competició. Vinyes viatjava a Monza amb la motivació màxima, ja que no disputava una prova al mític circuit de la localitat italiana des del 2006.

Malgrat tot, la situació va canviar quan va veure la llista d’inscrits, una llista que en cap moment es va publicar oficialment. En la seva opinió, amb només cinc vehicles inscrits no complia els requisits mínims per disputar una carrera atractiva tant per als pilots participants com per als aficionats.

Abans de prendre la decisió en ferm de no disputar el míting, Vinyes va explicar que “em sap molt greu per l’esforç que han fet els tècnics de Baporo Motorsport i per l’excel·lent situació que ara mateix té el Jaume (Font) en el campionat. També és cert que fins arribar fins aquí hem fet una despesa econòmica considerable”. A més, Vinyes va destacar que “les explicacions dels organitzadors no han estat del tot convincents. Prefereixo no competir a fer-ho sense estar el cent per cent concentrat en l’aspecte esportiu”. Un altre factor que cal recalcar, segons Vinyes, és que amb Jaume Font “hem coincidit totalment en el moment de prendre la decisió de no competir a Monza”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts