La selecció jugarà tres partits al març i setembre

El Comitè Executiu de la UEFA amplia les finestres d’aquests dos mesos per recuperar les dates perdudes per cancel·lacions

La selecció jugarà tres partits al març i setembreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Comitè Executiu de la UEFA va decidir ahir en una reunió celebrada a Budapest (Hongria) recuperar les dates perdudes degut a la cancel·lació de la finestra de març de 2020 i l'ajornament de l’Eurocopa 2020 a l'estiu vinent. Així, després d'arribar a un acord amb l'Associació de Clubs Europeus i amb les Lligues Europees, l’ens va aprovar ampliar les finestres de març i de setembre del 2021 en el calendari de partits internacionals perquè puguin celebrar-se tres partits en lloc de dos. De fet, aquesta solució ja s'ha posat en pràctica, amb l'aprovació de la FIFA, de cara a les finestres internacionals d'octubre i novembre d'aquest any. La selecció, per exemple, jugarà el mes vinent un amistós amb Cap Verd (dia 7) i dos partits corresponents a la Nations League contra Malta (dia 10) i Illes Fèroe (dia 13); al novembre, tindrà un partit amistós contra Portugal (dia 11) i tancarà la participació a la Nations League davant de Malta i Letònia.

El Comitè Executiu de la UEFA també va decidir permetre fins a cinc substitucions als partits que es disputin els dos pròxims mesos a la Nations League i a la majoria de competicions continentals. Això suposa que el número de jugadors permesos a l'acta dels partits serà de 23. Cal recordar que en els dos primers partits, disputats al setembre (Andorra va empatar 0-0 a Letònia el dia 3 i va caure contra Illes Fèroe 0-1 el dia 6), les seleccions només van poder realitzar els habituals tres canvis per partit.

tracking