Tots negatius

Les proves PCR fetes al MoraBanc Andorra confirmen que l’últim coronavirus que s’havia detectat era un fals positiu

Tots negatiusFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra no té cap positiu de coronavirus i avui mateix viatjarà cap a València per disputar demà (17.00 hores) el duel ajornat contra el conjunt taronja. Tota la plantilla, cos tècnic i resta de personal van fer-se ahir a primera hora del matí una nova tongada de proves PCR després dels dos falsos positius que havien aparegut dimarts, així com de la mostra que s’havia perdut en un primer moment i que va acabar sent un positiu. Aquest últim, finalment, també va resultar ser un nou cas de fals positiu, segons van demostrar els resultats de les proves que l’entitat de Gorka Aixàs va rebre ahir pels volts de les nou del vespre.

Tot feia indicar que finalment s’acabaria tractant de falsos positius vistos els precedents de la primera jornada a la Lliga Endesa, on van detectar-se tres persones infectades que finalment no ho estaven i que no van impedir que s’acabessin disputant tots els duels sense problema. A més, l’UCAM Múrcia (rival diumenge del MoraBanc Andorra) havia confirmat durant la tarda que cap dels integrants de la seva plantilla ni del seu cos tècnic havia tingut un resultat positiu al test prepartit que havien passat, fet que ja deixava intuir la resolució final.

Un cop van confirmar-se els resultats de les proves del MoraBanc Andorra, l’ACB, seguint la tònica del que ja va passar a la primera jornada, va reprogramar el partit al més aviat possible. El duel s’havia de jugar ahir en un primer moment i finalment es disputarà demà a les 17.00 hores. Finalment, aquest canvi d’horari no afectarà de retruc el duel de la jornada 3 de la Lliga Endesa entre MoraBanc i Unicaja. Els tricolors rebran els malaguenys diumenge al migdia, tal com estava previst, i el matx no s’endarrerirà unes hores a la tarda tal com s’havia estudiat.

Ara, el MoraBanc ha de passar pàgina i oblidar aquest primer contacte amb la Covid-19, i intentar repetir la bona imatge que va mostrar contra l’UCAM.

ORIOL PAULÍ I DAVID JELÍNEK JA ENTRENEN

La infermeria tricolor segueix evolucionant i dos dels jugadors que estaven lesionats, David Jelínek i Oriol Paulí, van tornar als entrenaments al Poliesportiu d’Andorra. Tots dos jugadors van fer-se mal a la Lliga Catalana que va disputar-se a Barcelona fa deu dies, i la previsió que hi havia és que estiguessin allunyats de les pistes durant dues setmanes. L’evolució, però, està sent favorable i tots dos podrien, fins i tot, viatjar a València per disputar el duel contra el conjunt taronja. A més, Haukur Palsson, que va fer-se un cop diumenge contra l’UCAM, va començar a trepitjar parquet i no es descarta que pugui jugar contra el València. En canvi, Bandja Sy té pràcticament impossible arribar al duel i Diagne segueix la seva recuperació.

tracking