Gerard de la Casa torna a la competició amb un segon lloc

De la Casa, durant la competició.

FOTOESPORT
Actualitzada 24/09/2020 a les 07:02
Gerard de la Casa va finalitzar en segona posició de turismes la Pujada a Jaizkibel, en el seu retorn a la competició després de dos mesos d’absència. El corredor de Baporo Motorsport va triar la prova puntuable per al Campionat basc de muntanya per fer la reaparició i va finalitzar amb bones sensacions i amb un podi a la seva categoria, així com un Top-10 a la classificació general.

El traçat de la prova va ser l’habitual, amb els 5,466 quilòmetres que uneixen les localitats de Lezo i Hondarribia amb unes rampes mitjanes del 6,6 per cent i amb un pendent màxim de l’11 per cent.

Gerard de la Casa va aconseguir un millor registre de 2’47”956, un temps que va valer-li per assegurar el segon esglaó del podi després de superar per només 0”476 Bruno Scherer, que va ser tercer. On va haver-hi força més diferència és respecte al vencedor de la prova a la categoria de turismes, José Lopez-Fombona, que va avantatjar en gairebé deu segons el corredor del Principat.

Després de la cursa, De la Casa va manifestar que “la lluita per la segona plaça ha estat més ajustada de l’esperat, han estat només cinc dècimes en una pujada on ens ho hem jugat tot”.
  • #1 KKarlitos
    (24/09/20 12:53)

Es un fenomen un guanyador nato, un mestre de la conducciò i un orgull per Andorra.