Esquí

L'equip de velocitat de la FAE fa una estada a Itàlia

L'equip de velocitat de la FAE fa una estada a ItàliaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de velocitat d’esquí alpí de la FAE està realitzant una estada de pretemporada a l’estació italiana d’Stelvio, on s’hi estarà fins demà. En total hi participen sis esquiadors, Cande Moreno, Matías Vargas i Kevin Courrieu, de l’equip A, a més de Robert Ferrari, Jèssica Núñez i Jordina Caminal, membres del conjunt EEBE (esquí estudi i batxillerat esportiu).

Al país transalpí els esquiadors hi van trobar bones condicions meteorològiques i van fer totes les sessions d’entrenament que tenien previstes amb normalitat sobre la neu. A més, també van aprofitar l’estada per poder prova el material de cara a la propera temporada.

El director d’alpí de la Federació Andorrana d’Esquí, Max Tissot, va manifestar sobre aquesta estada que “tenim condicions molt bones, amb una neu espectacular i amb el temps favorable, i aprofitem per fer una sessió de supergegant, entre vuit i nou mànegues al dia”. A més, va destacar que “la veritat és que la qualitat és molt bona, així que esperem que segueixi així el temps per poder aprofitar fins al final”.

Pel que fa als calendaris de les competicions, segueixen en stand-by a l’espera de l’evolució de la situació de la Covid-19.

tracking