TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Automobilisme

El 49è Ral·li d'Andorra Històric es limitarà a 80 corredors

La prova disputarà dissabte i diumenge amb 10 trams cronometrats

Triomf de Tere Armadans i Anna Vives en Precisió, al Ral·li d'Andorra HistòricJOSEP M. MONTANER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 49a edició del Ral·li d'Andorra Històric es disputarà aquest cap de setmana i estarà limitat a 80 participants a causa de la pandèmia de la Covid-19. A més, també s'han adoptat altres mesures com la prohibició del públic al parc tancat que estarà situat a l'aparcament de Prada Casadet, així com la restricció de la interacció social.

Com és habitual els últims anys, el centre neuràlgic de la competició serà Andorra la Vella, i el comú de la capital i l'Automòbil Club d'Andorra han signat un acord perquè la parròquia sigui la seu del ral·li tant aquest any com el proper, quan s'arribarà al mig segle de la cursa.

Pel que fa a la competició, hi haurà un total de deu trams dividits en dos dies de cursa. Dissabte la sortida serà a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella i hi haurà quatre trams diürns i dos nocturns, mentre que diumenge la sortida i l'arribada serà a l'aparcament de Prada Casadet, on també es faran els podis. A més, enguany tots els participants tindran instal·lat un dispositiu de cronometratge Blunik RX que servirà per controlar la regularitat.

tracking