Enrenou amb els positius del MoraBanc

Els dos casos detectats han resultat ser falsos positius, però ha sorgit un altre cas arran d'una mostra pendent al laboratori

La plantilla del MoraBanc AndorraBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos casos de coronavirus al MoraBanc Andorra anunciats aquest matí han resultat ser falsos positius. Amb tot, el laboratori que va recollir les mostres tenia una anàlisi pendent i aquesta ha resultat ser positiva. Per tant, a hores d'ara només hi ha un positiu al conjunt tricolor, que no té res a veure amb els dos d'aquest matí, tot i que també podria tractar-se d'un fals positiu. De fet, l'ACB ja es va trobaramb més casos com aquest en la primera jornada. L'Unicaja, l'Obradoiro i el Saragossa van anunciar contagis que finalment van resultar ser negatius. Aquesta situació s'explicaria perquè el sistema de detecció de Covid-19 que utilitza l'ACB té una sensibilitat molt elevada i dona a errades com aquestes.

El duel de la Lliga Endesa que havien de jugar demà el València Basket i el MoraBanc Andorra ha quedat ajornat i demà tota la plantilla tricolor tornarà a sotmetre's als tests. Un cop es coneguin els resultats, es decidiran les següents passes amb l'ACB i el València, i el partit es podria disputar abans del cap de setmana.

tracking