Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Motociclisme

Xavi Cardelús suma un nou Top-10 a la segona cursa del Mundial de MotoE a Missano

Actualitzada 21/09/2020 a les 06:54
Xavi Cardelús va ser desè a la segona cursa del cap de setmana del Mundial de MotoE disputada al traçat italià de Missano. El pilot va perdre algunes posicions a l’inici, però va poder reaccionar després fins a arribar a situar-se vuitè, tot i que a l’última volta va ser avançat per dos rivals. El triomf va ser per Matteo Ferrari.

Després de la prova, el corredor va manifestar que “crec que he fet una bona cursa, ja que, des del començament he estat al grup que lluitava pel cinquè lloc”.

Amb aquesta desena posició, Cardelús se situa en 14è lloc a la general del Mundial amb 23 punts. L’última cita del campionat serà al traçat gal de Le Mans, on hi haurà una doble cursa.