x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ACB Lliga endesa

Inici demolidor

Un MoraBanc Andorra inspirat, dur i molt intens passa per sobre i esmicola un desconegut UCAM Múrcia
El MoraBanc no nota les baixes (84-66)

El MoraBanc no nota les baixes (84-66)

El MoraBanc no nota les baixes (84-66)

Fernando Galindo
Babatunde Olumuyiwa, que va fer 8 punts i va estar molt actiu, esmaixa l'anella murciana, ahir al Poliesportiu.

El MoraBanc no nota les baixes (84-66)

Babatunde Olumuyiwa, que va fer 8 punts i va estar molt actiu, esmaixa l'anella murciana, ahir al Poliesportiu.

Fernando Galindo
Actualitzada 21/09/2020 a les 07:11
Aquest esperit indomable que porta el MoraBanc Andorra al seu ADN va tornar ahir a exhibir-se. Amb una rotació curta, amb Palsson afegit a la infermeria, l’equip andorrà va oferir un simposi d’energia, intensitat, actitud i encert que es va traduir en una victòria incontestable (84-66) davant l’UCAM Múrcia el dia que s’apujava el teló del nou curs.

Magolat per les baixes -Bandja Sy, Diagne, Jelinek i Paulí i amb Tunde entre cotons-, estava l’equip andorrà obligat a arremangar-se i a oferir un exercici de solidesa per discutir el govern davant d’un equip, l’UCAM Múrcia, assenyalat a ser un dels animadors del curs a la Lliga Endesa. Fer 55 punts a la primera part, sota la direcció i batuta d’un formidable Hannah, MVP ahir amb 16 punts i 21 de valoració, ja va prometre un desenllaç plàcid i amb un MoraBanc que no va deixar competir els murcians en cap aspecte del joc. El pla del MoraBanc, irrenunciable l’ideari de ser ràpids, físics i grunyir quan toca, havia de saber generar dubtes a l’estil murcià i així ho va fer l’equip tricolor des del salt inicial. Palsson va destapar les hostilitats amb sis punts consecutius per desprecintar el marcador i el voleteig de Dime -16 punts i una feinada espectacular a la zona- i l’encert exterior dels tricolors -tres triples en aquell instant- van obligar Sito Alonso a refredar el partit per incomodar un MoraBanc que va començar molt endollat (16-4). El grup de Navarro va acabar de definir la mànega mantenint a ratlla l’UCAM i amb una diana des dels 6.75 de Guille Colom (23-10). La inspiració va agafar treballant als andorrans, que van poder augmentar l’escletxa a poc més de set minuts per l’interludi (30-14). Palsson va treure el canell a passejar i, de nou, va escenificar la superioritat del MoraBanc Andorra des de fora (36-19) i feia augmentar els dubtes d’un UCAM aplatat. A banda dels set triples, la direcció de Hannah i la contundència a la pintura mantenien els andorrans amb les revolucions adients perquè el rival es retorcés, que només aconseguia treure aigua amb els punts de Frankcamp. El MoraBanc va entrar a vestidors amb un incontestable 55-31 i expedia amb solvència el primer temps. El gran repte d’aquest equip ha estat sempre mantenir el mateix to i la mateixa intensitat durant tot el partit, sense haver de lamentar apagades decisives. Ahir, ni rastre de badall, excepte al tram final quan va aparèixer la versió destrempada del MoraBanc, amb la llengua fora, desfonat per l’esforç i amb el triomf facturat. El tercer parcial es va tancar pràcticament a plaer i sense més estridència que el cor, l’energia, el treball i l’encert i amb un pic i pala coral realment atractiu (72-45).

Captivador i arrossegat per la inèrcia, l’equip de Navarro es va quedar sense benzina i el partit va acabar llanguint de forma progressiva però sense cap sobresalt. El parcial de 0-12 favorable a l’UCAM Múrcia va permetre al grup de Sito Alonso maquillar una desfeta sense cap pal·liatiu.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts