Vicky Jiménez es queda a les portes de la primera final

Va caure a semis contra la britànica Matilda Mutavdzic en dos sets

Vicky Jiménez es queda a les portes de la primera finalJ. J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vicky Jiménez Kasintseva va caure ahir eliminada a les semifinals del torneig ITF de Melilla contra la britànica Matilda Mutavdzic en dos sets per 6-4 i 7-5. La jove tenista andorrana va quedar, doncs, a tocar de la seva primera final en el circuit sènior professional després d’haver disputat fins al moment tres tornejos a Amiens, Marbella i Saint-Palais-sur-Mer.

Jiménez Kasintseva va anar a remolc durant gairebé tot el partit, ja que la jove jugadora britànica (només té un any més que l’andorrana) va posar-se 2-0 a la primera mànega després de trencar-li el servei a l’inici. La tenista tricolor va respondre amb un nou trencament, i va situar-se a dins del partit empatant a 2-2. Posteriorment va seguir l’intercanvi de cops, però l’anglesa va sentenciar el primer set amb dos breaks més fins al 6-4 final.

Al segon set es van succeir els intercanvis de trencament, però Mutavdzic es va acabar imposant 7-5 amb tres breaks consecutius al tram final del partit.

Vicky Jiménez Kasintseva seguirà ara la seva preparació amb la vista posada al torneig júnior de Roland Garros, on buscarà repetir l’èxit de l’Open d’Austràlia.

tracking