ACB Lliga Endesa

Un delmat MoraBanc Andorra s'estrena davant l'UCAM Múrcia

Malgrat les baixes per lesió i el dubte de Tunde, l’equip tricolor vol fer un pas endavant i competir

Un delmat MoraBanc Andorra s'estrena davant l'UCAM Múrcia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra li treu el precinte aquesta tarda a les 17.00 h a la nova temporada de la Lliga Endesa. El conjunt tricolor, molt tocat per lesions, rebrà l’UCAM Múrcia en un Poliesportiu buit però amb l’escalfor de l’aficionat ben present. A les baixes segures de Diagne, Jelinek, Paulí i Bandja Sy s’hi ha ha afegit el dubte de Tunde Olumuyiwa amb molèsties al turmell, que fa que el tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, només disposi d’una rotació de nou jugadors. “Arribem condicionats al partit pels jugadors que falten, però intentarem estar a prop del 100 per cent de les nostres possibilitats. Només així podrem estar a prop de la victòria”, va exposar Navarro.

L’entrenador vitorià va deixar clar que “no som un equip de guanyar un partit en 20 o 30 minuts. Hem de mantenir el nivell i la intensitat els 40 minuts”. A més, va afegir que “hem de fer un pas endavant per paliar les baixes que tenim i això no ha de suposar una excusa per no intentar-ho”. Per al tècnic tricolor, l’UCAM és un equip “molt llarg i experimentat” i que “exigeix molt físicament”.

Per part seva, l’entrenador de l’UCAM Múrcia, Sito Alonso, va comenttar que per al MoraBanc, “el fet d’haver aconseguit alguna cosa durant la pretemporada [la Lliga Catalana] ja dona un pòsit de positivisme a l’equip que ho aconsegueix. És cert que tenen baixes, però el partit serà molt complicat”. El conjunt murcià arriba al partit amb els dubtes d’Augusto Lima per una tendinitis, l’extricolor Rafa Luz per una sobrecàrrega al bíceps femoral i Peter Jok per un cop al genoll. D’altra banda, l’Eurocup va anunciar el seu protocol de cara a l’inici de la competició. Els jugadors, cos tècnic i àrbitres han de fer un PCR tres dies abans de cada partit. Els enfrontaments que no es puguin disputar per les restriccions sanitàries es podran traslladar a un escenari alternatiu i es podran suspendre un màxim de tres vegades. La fase regular de la competició ha d’acabar abans del 22 de desembre i el Top-16, abans del 23 de febrer. Si un equip disposa de menys de 8 jugadors aptes, a causa de la Covid -19, perdrà el partit per 0 a 20.

INICI DE CURS CONDICIONAT

Tres partits ajornats per positius de Covid-19 ANDORRA LA VELLA. La primera jornada del campionat ja ha viscut algunes situacions de positius per Covid-19. Aquest fet ha obligat a retardar fins a tres partits; el Joventut-Unicaja que es jugarà demà i l’Obradoiro-Fuenlabrada i el Tenerife-Saragossa, avui.

Un delmat MoraBanc Andorra s'estrena davant l'UCAM Múrcia

tracking