x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
TrialGP

Inici amb sorpresa

Adam Raga s’imposa a Toni Bou a la primera prova del Mundial celebrada a Sant Julià de Lòria
Raga guanya la primera cursa de Sant Julià

Raga guanya la primera cursa de Sant Julià

Raga guanya la primera cursa de Sant Julià

PEP SEGALÉS / FIM
Adam Raga va superar Toni Bou a la primera prova del Mundial de trial a Sant Julià.

Raga guanya la primera cursa de Sant Julià

Adam Raga va superar Toni Bou a la primera prova del Mundial de trial a Sant Julià.

PEP SEGALÉS / FIM
Actualitzada 20/09/2020 a les 06:25
Toni Bou no va complir els pronòstics i va ser superat per Adam Raga a la primera de les dues proves del Mundial de trial que se celebren a Sant Julià de Lòria (amb l’epicentre a la cota 1.600 de Naturlandia). La prova va estar marcada per la pluja de primera hora del matí, que va afegir encara més dificultat a les 10 zones que tots els participants van haver de superar tres vegades, i també pels problemes físics que el vigent campió del món arrossega des de fa unes setmanes.

De fet, Bou ja va explicar durant la roda de premsa prèvia que arribava força tocat per aquestes molèsties després de disputar quatre curses consecutives en dues setmanes, i tenir-ne dues més aquest cap de setmana a la parròquia laurediana.
La prova, a la categoria reina de TrialGP, va tornar a ser un frec a frec entre Toni Bou i Adam Raga ja des de l’inici, com ha passat en la majoria de curses enguany, però ahir es va acabar imposant el tarragoní, que retalla així diferències a la general i se situa a només set punts del resident a falta de tres curses. Bou va arrencar molt millor amb 18 i 13 punts de penalització (pels 19 i 17 de Raga), però a la volta definitiva, el resident va acabar amb 24 punts de penalització pels 13 de Raga, cosa que va donar-li el triomf a aquest últim per 50-56.


Després de la prova, el vencedor va manifestar que “estic molt content de guanyar la cursa perquè ha estat la més complicada de l’any i la més exigent a nivell tècnic”, i va afegir que “estar al davant sempre dona molta motivació de cara a lluitar pel campionat, i ara he d’anar dia a dia, avui anar un altre cop a per la victòria, i a veure si puc recuperar més punts de cara a l’última cursa”. De la seva banda, el resident Toni Bou va destacar que “porto tot el campionat molt just físicament, sabia que a la tercera volta havia d’aguantar, i és una llàstima perquè tenia la victòria a tocar i s’ha escapat per molt poc”. A més, el resident va assegurar que “és un campionat difícil per molts motius perquè físicament no puc estar com hauria d’estar i no puc estar agressiu”, i va cloure que “sabem que el campionat està ajustat, és molt curt, l’Adam està també molt fort, i segur que s'acaba decidint tot a l’última carrera a Itàlia”.


Sant Julià de Lòria acull avui la segona jornada de competició en aquesta cita mundialista i es repetirà el format d’ahir, on els pilots han de realitzar un total de tres voltes al circuit de deu zones.


Representació andorrana

Dels sis corredors del país que van prendre part a la primera jornada del trial, la millor classificada va ser Laia Pi, que va aconseguir la sisena posició a Trial2 femení amb 87 punts de penalització. En aquesta mateixa categoria, Alèxia Lladó va acabar en novena i penúltima posició amb 131 punts, superant Sofia Porfirio per només un punt. La victòria va ser per a Naomi Monnier, seguida d’Alicia Robinson i Martina Gallieni.

A Trial2, en aquest cas masculí, Oriol Pi va cloure en 26a i última posició amb 116 punts. El jove pilot va començar força bé, però va anar perdent posicions a mesura que anava avançant el recorregut. La victòria va ser per a Matteo Grattarola, que es va imposar amb claredat a Alexandre Ferrer i Jack Peace.

Per últim, els altres tres representants andorrans van disputar la categoria de Trial125, i tots tres van tancar la taula. Jan Gabriel va ser 17è amb 133 punts, Joan Miquel García va finalitzar 18è amb 137, i Valentí Cristina va acabar en 19a i última plaça amb 153 punts de penalització. Leo Guiraud va vèncer, seguit per Pau Martínez i David Fabian.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts