x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Les lesions condicionen el debut de lliga del MoraBanc

El tècnic tricolor, Ibon Navarro, només podrà comptar amb un ‘roster’ de 9 jugadors i, a més, ‘Tunde’ arrossega molèsties
Ibon Navarro afrontarà amb moltes baixes el debut.

Les lesions condicionen el debut de lliga del MoraBanc

Ibon Navarro afrontarà amb moltes baixes el debut.

MORABANC ANDORRA
Actualitzada 19/09/2020 a les 06:57
El teló del nou curs de la Lliga ACB s’apuja per al MoraBanc Andorra demà a les cinc de la tarda davant l’UCAM Múrcia, en un Poliesportiu desert, a causa de la situació sanitària.

Una estrena que l’equip tricolor haurà d’afrontar amb un reguitzell d’absències per lesió que fan que el tècnic, Ibon Navarro, només pugui disposar de nou jugadors per rotar i discutir l’enfrontament al conjunt murcià: Bandja Sy, Oriol Paulí, David Jelinek i Moussa Diagne són baixes segures i a l’entrenador vitorià se li ha afegit un darrer maldecap, el d’Olumuyiwa, que arrossega molèsties al turmell. “Tunde tampoc ha pogut entrenar aquesta setmana amb l’equip, només ho va fer ahir [per dijous] i el 30 per cent de la sessió.” En aquest sentit, Navarro va reconèixer que amb el pivot de Sierra Leone “es vol anar dia a dia i comprovar la seva evolució”. El que sembla clar és que Olumuyiwa, si pot jugar, no estarà en cap cas al cent per cent davant l’UCAM Múrcia. Un rival al qual Clevin Hannah coneix a la perfecció, ja que hi va jugar la temporada 2017-2018, i diu que “és un equip agressiu i experimentat”. Pel base, “és cert que faltaran companys, però la resta haurem de fer un pas endavant i competir el millor possible contra un rival molt difícil”. Hannah va afegir: “Jugar sense la força que ens donen els aficionats no serà fàcil, però ens hem de concentrar i no pensar en això.”
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts