curses de muntanya

La Sportiva Andorra Trail es protegeix contra el coronavirus

La segona edició tindrà uns 200 corredors i hauran de dur mascareta a la sortida, arribada i avituallaments

La Sportiva Andorra Trail es protegeix contra el coronavirusCOMÚ ESCALDES-ENGORDANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sportiva Andorra Trail, cursa per parelles de dues etapes, arriba aquest cap de setmana a la segona edició amb el clar objectiu de “garantir la seguretat sanitària i poder demostrar que som capaços d’organitzar un esdeveniment assegurant la salut dels participants”, segons l’organitzador de la prova, Gerard Riart. Per tal de dotar la cursa d’aquesta màxima seguretat, la mascareta serà obligatòria per als participants a la sortida, als avituallaments i a l’arribada i, de fet, hi haurà sancions en cas de no complir-ho, com per exemple deu minuts de penalització si els corredors creuen la meta sense mascareta. A més, no es permetrà la presència de públic a l’arribada i se suspendran els dinars després de les etapes.

Les inscripcions a la cursa van tancar-se la mitjanit passada i la previsió és que s’acabi arribant als 200 corredors, amb una gran majoria de participants espa­nyols, amb prop del 65 per cent. També hi haurà competidors de França, Itàlia, Suïssa, Anglaterra i del país, amb la presència de quatre parelles de la federació. Els vencedors de l’edició anterior, els germans Marc i Òscar Casal, repetiran, i també hi participaran Carlos Fernández i David Méndez, Julio Rodrigues i Sintu Vives, a més de Sabrina Solana, que farà parella amb la catalana Clàudia Tremp.

La cursa tindrà una primera etapa dissabte de 29 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu entre Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria, i diumenge hi haurà sortida en territori lauredià i arribada a la parròquia escaldenca, amb 33 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell.

La cursa puntuarà per a la Copa d’Andorra i també donarà punts ITRA de qualificació per a l’Ultra Trail del Montblanc.

tracking