x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Andorra mantindrà aquest curs el preu dels abonaments

Actualitzada 02/09/2020 a les 07:00
L’FC Andorra mantindrà per al curs 2020-2021 els preus dels abonaments que havia tingut durant temporada passada. El carnet de categoria general costarà 80 euros per a les noves altes i 65 euros per a aquells que renovin el seu vincle amb el club, i l’entitat seguirà oferint l’abonament infantil, que permet l’entrada als aficionats menors de 12 anys de manera gratuïta.

El conjunt tricolor va presentar, a més, diverses novetats, com ara tres noves categories de carnet. La primera és l’abonament solidari, amb un preu de 110 euros, dels quals 30 aniran destinats a la Creu Roja Andorrana. També s’instaurarà la modalitat juvenil-sènior per a aquells aficionats de 13 a 17 i de més de 65 anys, amb un preu de 49 euros per a renovacions i de 60 per a noves altes, i també es crea l’abonament internacional, per a tots aquells aficionats de fora del país, amb un preu de cent euros, que donarà dret a veure dos partits a Prada de Moles i una samarreta tricolor de regal.

A més de les noves categories d’abonaments, l’FC Andorra també va presentar com a novetat el carnet virtual, i és que tots aquells abonats podran descarregar-se el seu carnet al telèfon mòbil i d’aquesta manera reduir la quantitat de plàstic utilitzada. Per últim, el club va anunciar que tots els abonats tricolors podran gaudir de franc de Footters (plataforma que emet els duels de Segona B) fins a l’1 de gener del 2021. Aquest acord s’aplicarà tant als duels de casa com als de fora, independentment que es permeti o no la presència de públic a la graderia de Prada de Moles.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts