Verdú: “Encara estic treballant a intensitats molt baixes”

Verdú: “Encara estic treballant a intensitats molt baixes”FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú ha tornat a esquiar i ho ha fet a l’Stelvio, on és amb el grup de tècnica en una estada programada per l’equip nacional de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). L’esquiador andorrà, que és en ple procés de recuperació d’una greu lesió al genoll, va de mica en mica assolint la forma i mesurant els esforços per tal de construir una bona posada en forma que li permeti arribar en les millors condicions al desembre.

Verdú es mostra molt satisfet i amb esperances d’aconseguir una bona recuperació i explica, després del tercer dia de treball a l’Stelvio, que està “molt content de tornar a estar sobre els esquís. Les sensacions són molt bones, no tinc mal al genoll, no tinc cap molèstia ni cap aprensió”. Tot i això, l’esquiador destaca que “evidentment encara estic treballant amb intensitats molt baixes, esquiant en lliure, molt suau, però tot i així estic molt content pel primer feeling”.

Verdú té molt clar que “l’objectiu és estar en plena forma el de desembre”, que és la data que s’han marcat els tècnics i l’esquiador per reaparèixer amb garanties.

Per tant, assegura que té “temps d’anar construint bé per arribar en bona forma a aquell moment”.

tracking