x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Positius a la sub-21

Els tests serològics registren dos positius i dos més “inconcloents” a la sub-21 i un jugador de l’absoluta queda aïllat
Cristian Martínez i Sergio Moreno, durant la darrera sessió d'entrenament de la selecció al Comunal abans de viatjar a Letònia.

Positius a la sub-21

Cristian Martínez i Sergio Moreno, durant la darrera sessió d'entrenament de la selecció al Comunal abans de viatjar a Letònia.

FAF
Actualitzada 01/09/2020 a les 10:01
La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va comunicar ahir que dos membres de la selecció sub-21 han donat positiu per Covid-19 després dels tests serològics realitzats dissabte passat. A més, també va confirmar que hi ha dos casos de positius “inconcloents” i, d’aquesta manera, els quatre futbolistes són baixa amb el combinat d’Eloy Casals de cara al doble enfrontament, a Turquia i Albània, corresponents a la fase de classificació per al Campionat Europeu del 2021.

Els positius “inconcloents” venen a demostrar que són proves amb resultat negatiu a les PCR i positiu en un serològic. Algun petit detall que obliga a realitzar una nova PCR per poder sortir de dubtes. Aquesta setmana la sub-21 i l’absoluta, que comparteixen a Escaldes-Engordany hotel de concentració, van disputar un partit amistós i, a més, un jugador de l’absoluta, alertat pel ministeri de Salut, està aïllat des de dimarts en tenir contacte amb una persona externa amb positiu per coronavirus.

La FAF va explicar que al llarg de la setmana s’han anat realitzant controls serològics i de PCR no només al jugador afectat, sinó també a la resta dels integrants de la selecció, i els entrenaments s’han realitzat amb treball en grups reduïts.

Dijous, Nations League
La selecció absoluta viatja avui cap a Riga, on dijous apuja el teló d’una nova Nations League. Els de Koldo Álvarez de Eulate ha de disputar el primer partit del grup al Daugava Stadium davant Letònia.


D’altra banda, la UEFA va comunicar que el nombre mínim perquè un combinat nacional pugui fer front a un partit és de 13 jugadors. Les circumstàncies poden donar lloc que alguns jugadors o grups sencers s’hagin de posar en quarantena. Si una de les seleccions és culpable que no es pugui jugar se li donarà el partit per perdut. Si no hi ha responsable i no hi ha data per reprogramar el resultat final s’hauria de decidir per sorteig.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts