curses de muntanya

La Sportiva Andorra Trail s'adapta a les mesures de la Covid

Es farà aquest cap de setmana i actualment hi ha 160 inscrits

La Sportiva Andorra Trail s'ha presentat aquest matíM. B

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sportiva Andorra Trail, cursa per parelles i en equips amb dues etapes, celebrarà aquest cap de setmana la seva segona edició adaptant les mesures de seguretat per minimitzar els riscos amb el coronavirus. Els participants estaran obligats a dur la mascareta a la sortida, l'arribada i els avituallaments, i si no ho fan, tindran sancions. En cas de no tenir-la a l'inici de la cursa, no podran competir, i si no la porten al creuar la línia d'arribada, tindran una penalització de deu minuts. A més, no es faran els habituals dinars per garantir la seguretat de tots els corredors.

Les inscripcions tanquen aquesta mitjanit, i a hores d'ara, hi ha un total de 160 participants apuntats, tot i que s'espera estar a prop dels 200 corredors. La gran majoria son de fora del país, amb la espanyola, amb un 65%, com la nacionalitat amb més presència. Hi ha també un 28% de corredors d'Andorra, on destaquen els guanyadors de l'any passat, els germans Marc i Òscar Casal, i també hi ha inscrits d'Anglaterra, França, Itàlia i Suïssa.

La prova tindrà una primera etapa dissabte entre Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria, La Braibal, amb 29 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell, mentre que la segona etapa es farà entre Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany, La Carroi, amb 33 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell.

tracking