TALL A la
CS-310

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Motociclisme

Una caiguda a la cinquena volta evita que Cardelús acabi lluitant pel Top-5 a Jerez

Xavi Cardelús no va tenir gens de sort ahir a Jerez. Quan el seu rendiment estava sent força superior al de la prova disputada dissabte, va caure a la cinquena volta i es va haver de retirar quan lluitava per ficar-se en el Top-5 de la cursa. Després de sortir des de la dotzena posició, Cardelús va anant recuperant llocs fins a situar-se al vuitè a la quarta volta. A punt d’acabar la cinquena, quan es disposava a afrontar la recta d’arribada, el va colpejar per darrere el seu company d’equip Piotr Biesiekirski i no va poder evitar la caiguda. Tot i perdre força temps, va tornar a pista a la 20a posició i a gairebé 1 minut del primer classificat, però tres voltes després es va haver de retirar perquè la moto havia quedat malmesa. Si hagués continuat la cursa al mateix ritme, Cardelús podia acabar cinquè o sisè. La seva volta ràpida en cursa de 1’44”527 va ser dues dècimes de segon més ràpida que la que va fer a la cursa de dissabte. “Ha estat un incident que pot passar a les curses i em sap greu, però ja no es pot fer res per resoldre-ho”, va explicar resignat el pilot andorrà. “Tenia ritme per acabar a prop del Top-5, però tot s’ha acabat amb l’incident del revolt d’entrada a la recta principal” va afegir.