x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rugbi

El VPC registra un positiu i suspèn el primer amistós

L’equip de ‘Xepi’ García i David Karikaixvili havia de jugar un partit aquesta tarda davant l’Espoirs Sporting Club Appaméek
Les proves realitzades a la plantilla detecten un positiu.

El VPC registra un positiu i suspèn el primer amistós

Les proves realitzades a la plantilla detecten un positiu.

Xavier Pujol
Actualitzada 29/08/2020 a les 06:51
Un jugador de la plantilla del VPC Andorra de rugbi va donar ahir positiu en Covid-19. Per aquest fet, el club va decidir suspendre el partit amistós de pretemporada programat per a aquesta tarda a les 18.30 hores a l’Estadi Nacional davant l’Espoirs Sporting Club Appaméek, a porta tancada.

El jugadors del VPC s’havien sotmès a un cribratge de detecció del coronavirus abans de començar la pretemporada i previ al partit amistós. En aquests tests s’ha detectat l’esmentat positiu d’un jugador, que era asimptomàtic, mentre que la resta de membres de la plantilla i cos tècnic han donat un resultat negatiu.
Segons va publicar el club a través de les xarxes socials, “per un criteri de responsabilitat i de prudència” es va decidir suspendre el partit amistós que havia d’enfrontar el VPC amb l’Espoirs Sporting Club Appaméek. D’igual forma, la sessió d’entrenament que hi havia programada ahir a les 20.00 hores del vespre al Nacional també ha quedat cancel·lada. Tal i com van assenyalar els tècnics ara només queda “treballar amb el ministeri de Salut per veure com evoluciona tot”. Els jugadors queden a l’espera de les instruccions que puguin rebre de Govern, ja que el tipus de contacte entre la plantilla és diferent. En aquest sentit “s’ha d’anar cas a cas” per saber si cal que quedin aïllats els jugadors que hagin tingut un contacte més important amb l’afectat.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts