Motociclisme

Xavi Cardelús millora en poc més de mig segon la seva volta ràpida a Xerez

Xavi Cardelús i la resta de pilots que participen en el Moto2 European Championship van cobrir ahir la segona jornada d’entrenaments a Jerez, prèvia a la disputa de les dues curses del cap de setmana. Després de completar el necessari pas de readaptar-se al pilotatge de la Kalex de 600cc, l’andorrà i els seus tècnics van treballar en la posta a punt de la moto, sobretot en l’apartat de les suspensions i també en aconseguir un bon ritme de cursa. Els registres del pilot de l’Stylobike Team van millorat poc més de mig segon respecte la seva volta ràpida de dimecres, tot i que encara té marge per continuar rebaixant-los des del punt de vista del pilotatge. El seu millor registre va ser d’1,44.9. Cardelús va explicar que “he millorat els temps d’una manera significativa, però no acabo d’estar del tot còmode sobre la moto i em costa completar una volta ràpida”. L’andorrà va reconèixer que “sé que encara em queda un cert marge per seguir rebaixant els meus registres” i va afegir que”demà [per avui] ens juguem ja la posició de la graella i espero tenir una volta neta per aconseguir una bona classificació”.