x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

'Morbo' per començar

El sorteig del calendari de la lliga va emparellar l’Inter Club Escaldes i l’UE Sant Julià en la primera jornada
L'Inter Club Escaldes i el Sant Julià es tornaran a veure les cares en la primera jornada de lliga.

'Morbo' per començar

L'Inter Club Escaldes i el Sant Julià es tornaran a veure les cares en la primera jornada de lliga.

INTER ESCALDES
Actualitzada 28/08/2020 a les 06:48
Els capricis del destí i les casualitats que regnen en qualsevol sorteig van aparèixer ahir en els emparellaments de la primera jornada de la temporada 20-21 de la Lliga Multisegur Assegurances. Morbo per donar el tret de sortida perquè, curiosament, la data inaugural enfrontarà l’Inter Club Escaldes i l’UE Sant Julià, protagonistes del tram final de temporada. Els dos partits entre escaldencs i lauredians, el de lliga i Copa Constitució, es troben encara en plena investigació per un suposat arranjament per repartir-se el títol i la classificació del torneig. És evident que, tard o d’hora, els dos conjunts implicats s’haurien de tornar a veure’s les cares però, curiosament, no cal esperar gaire perquè ho faran ja la primera jornada. L'altra gran atracció de la primera jornada, que es disputarà el 25 d'octubre, serà l’enfrontament entre l’FC Santa Coloma i la UE Engordany. La data inaugural la completaran els duels entre la Penya Encarnada (equip recent ascendit) i el CE Carroi i l’Atlètic Escaldes davant l’UE Santa Coloma. La Lliga Multisegur comptarà amb una fase regular de dos voltes i un play-off, també a dos voltes. Seran un total de 20 jornades (en lloc de les 27 habituals) fins al 30 de maig de l'any que ve.

Una lliga atípica
A causa de la crisi sanitària, el campionat començarà amb retard. Tot i això és evident que la lliga quedarà marcada per les mesures implementades per la pandèmia de la Covid-19. Un campionat estrany, atípic i, evidentment, sense públic, tal com marca el protocol que la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i el Govern van marcar fa uns mesos per garantir la seguretat en la represa de la competició.


Fins fa pocs dies, la FAF i el ministeri de Salut treballaven per acabar de definir els protocols per evitar contagis i, un cop resolt, ja es va proposar la data d’inici. El protocol sanitari serà el mateix que es va seguir durant el tram final de la temporada passada. És a dir, per als entrenaments pilotes marcades per a cada equip, gel hidroalcohòlic per a les mans, presa de la temperatura individual, catifa per netejar les botes abans de trepitjar el terreny de joc i proves PCR obligatòries abans de cada partit que s’hagi de disputar. A banda d’això es farà èmfasi en la responsabilitat dels jugadors fora del camp.

 
VALLBANC DEIXA DE PATROCINAR L'FC SANTA COLOMA
Vall Banc i l’FC Santa Coloma finalitzen la seva relació. L’entitat bancària i el club colomenc, d’aquesta manera, acaben el proper mes de setembre el contracte de dos anys que unia ambdues parts i que, d’acord mutu, van decidir no ampliar-ho. El contracte era per dos anys i VallBanc no s’ha plantejat la renovació per un canvi de la línia estratègica de negoci de l’entitat. L’FC Santa Coloma, de la seva banda, està valorant altres propostes però encara no té res tancat i es prendrà un temps per acabar de valorar el nou patrocinador que lluirà a la samarreta aquest curs.
Etiquetes
  • #4 Cansinos
    (28/08/20 17:22)

    Sé de bona tinta que al Diari treballa gent que, precisament, anti Inter no és. Al contrari...

    Respondre
  • #3 Jo
    (28/08/20 16:53)

    Aquests suposo son els mateixos periodistes que en el seu moment dia rere dia .. per publicar una noticia de la faf.... semblava que feien un copiar pegar de.... pressuntament imputat per blanqueig... administracio deslleial... frau a la cass etc ... i despres a explicar el que fos anes o no amb el cas cautxú.. el baix perfil periodístic està a l'ordre del dia. Que hi ha una investigacio .. a seguir el proces i a vetllar per una pressupmta innocencia i sino es aixi, i hi ha culpables, a pagar "no vendamos la piel del oso antes de cazarlo"

    Respondre
  • #2 Alguien .......
    (28/08/20 14:08)

    Es penos, pero en contra de la resta d'equips no aneu, sempre els mateixos. Al final sera cert que la FAF us paga un sou

    Respondre
  • #1 Inter!!!
    (28/08/20 08:05)

    Periodistes us podeu abstindre de posar salsa i anar en contra del Inter i explicar simplement la noticia?? Pareu de transformar les coses, cada dia sou menys serios i professionals

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts