L'FC Andorra supera el Sabadell amb un gol d'Izan al tram final de partit (0-1)

L'FC Andorra supera el Sabadell amb un gol d'Izan al tram final de partit (0-1)FC ANDORRA

Un gol d’Izan al minut 79, després d’aprofitar una assistència de Víctor Casadesús, va ser suficient per què l’FC Andorra estreni la pretemporada amb victòria. En un partit disputat a les instal·lacions de Royal Verd, a la localitat gironina de la Vall d’en Bas, els tricolors van superar un Sabadell que, aquest curs, jugarà a la Segona Divisió A. Nacho Castro va apostar d’entrada per Ratti, Loureiro, Marc Aguado, Gaffoor, Martí Vilà, Rai, Riverola, Lledó, David Martín, Pau Martínez i Carlos Martínez. La primera part va ser força igualada, amb poques aproximacions. La més destacada, una de David Martín que el porter arlequinat, Diego Fuoli, va enviar a córner.

Iñaki León, Bover, Feher, Casadesús, Ballarín, Feher, Serrano i Iker Goujón van aparéixer a la represa per l’FC Andorra i l’equip va fer un pas més. Iker Goujón, de tisora, va posar a prova el porter arlequinat, en la que va ser l’opció més clara dels tricolors i el preludi del gol del jove Izan, que va donar el primer triomf de la pretemporada.