Marc Rebés renova una temporada més amb el VallBanc FC Santa Coloma

Marc Rebés renova una temporada més amb el VallBanc FC Santa Coloma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Marc Rebés es va comprometre ahir, per una temporada més, amb el VallBanc Santa Coloma. L’internacional, d’aquesta manera, complirà la novena temporada amb l’entitat colomenca a la qual va arribar amb només 17 anys.

Un cop finalitzada la participació a l’Europa League, el VallBanc ja ha començat a treballar per enllestir la plantilla de la temporada 2020-2021. Així, Rebés que ha ocupat posicions tant en el mig del camp com en defensa, continuarà una temporada més, a les files colomenques on s’ha convertit en un dels jugadors fixos i importants dels diferents entrenadors que ha tingut la primera plantilla del club els últims anys.

El jugador va comentar que “estic content de seguir vinculat al FC Santa Coloma, perquè no estaré enlloc millor que a casa”. El capità va afegir que “he viscut una època molt bona amb el FC Santa Coloma i, ara, cal demostrar que hi ha un pur sentiment pels colors, quan les coses no han sortit com hem volgut”. Rebés va destacar que “es presenta una temporada molt interessant ja que hi ha equips que s’han reforçat molt bé”.

tracking