x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Llum verda als comptes

L’assemblea de la FAF aprova el balanç de l’exercici 2019 i el pressupost del 2020, d’uns 6 milions d’euros
Llum verda als comptes de la federació de futbol

Llum verda als comptes de la federació de futbol

Llum verda als comptes de la federació de futbol

FAF
L'assemblea de la Federació Andorrana de Futbol va viure una nit relativament còmoda.

Llum verda als comptes de la federació de futbol

L'assemblea de la Federació Andorrana de Futbol va viure una nit relativament còmoda.

FAF
Actualitzada 26/08/2020 a les 06:11
L’assemblea de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) va aprovar ahir per unanimitat els resultats de l’exercici econòmic de 2019, amb un dèficit conjuntural de 577.429,96 euros, i el pressupost de cara al curs 2020, que volta els 6 milions d’euros. El descobert, tal com va explicar el president de la FAF, Fèlix Álvarez, ve per la no activació de part de la subvenció de la UEFA corresponent a la Nations League. “El cash flow seria positiu i el negatiu l’ha provocat les amortitzacions” va introduir. En jugar-se la competició aquest 2020, l’aportació de la UEFA corresponent al torneig -de 750.000 euros- es comptabilitzarà en l’exercici 2020 que, d’aquesta manera, compensaria els números vermells.

Un altres dels punts que ha provocat el descobert és l’increment d’uns 180.000 euros referents a les despeses de personal. El mandatari va detallar que “al 2019 es va guanyar a Moldàvia i es va empatar davant Albània. A nivell esportiu ens va anar molt bé, però econòmicament per la federació va tenir la seva repercussió. És a dir, en l’apartat de despeses de personal, tal com vam explicar ahir al Diari, la federació ha inclòs també les dels jugadors de l’absoluta, la sub-21,del combinat femení i la selecció absoluta de futbol sala, amb dietes i primes incloses, com per exemple les repartides als internacionals per l’esmentat empat i la victòria. A més, Álvarez va destacar que es va fer una inversió en millorar la cobertura dels partits de la Lliga Multisegur Assegurances i en altres despeses derivades del partit contra França.

Pel que fa al pressupost del 2020, també aprovat per unanimitat, es preveuen uns ingressos explotació de 6.064.562 euros i unes despeses de 6.064.563 milions. En aquest apartat, el president va subratllar “que són una mica volàtils perquè hi ha un parell de partides on encara tenim dubtes”. En aquest sentit, va explicar Álvarez, “no esperem ni pèrdues ni guanys” i en subministraments, la FAF preveu una partida similar al 2019 (90.000€) que podria augmentar en cas d’activació del camp de la Massana, prevista per l’octubre. Ara per ara, assegura el president, és una incertesa i, per tant, es manté la xifra del 2019. “Fins que no tinguem el certificat d’obra no podem posar en funcionament la instal·lació ni donar-li utilitat. Per tant, com no tenim clar que, finalment pugui ser a l’octubre, no hem inclòs la part proporcional que correspondria d’amortització”. En aquest sentit, el president va assegurar que “al 2020 tornarem a tenir superàvit”. Finalment, es va aprovar la posta del Pla Nacional Futsal SAE Sant Julià - FAF per la base i on, a partir de la 2021-22 l’entitat passarà a dir-se Enfaf.
 
ACORD AMB ELS PROPIETARIS DELS CAMPS DE LA BORDA MATEU
Una certa tensió entre els propietaris dels terrenys on estan ubicats els camps de la Borda Mateu i la Federació Andorrana de Futbol (FAF) havia deixat congelades, darrerament, les negociacions per ampliar l’acord de lloguer. Fèlix Álvarez, però, va anunciar ahir que la situació s’havia desencallat i que s’havia arribat a un acord “beneficiós per les dues parts”. Gràcies a les ajudes de Govern a les que es va adherir la FAF “hi va haver uns mesos que no vam pagar el lloguer i al pressupost no ho hem reflectit com una reducció per què no hi havia un acord amb la propietat encara tancat”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts