L'FC Andorra inicia la pretemporada amb la victòria al Sabadell

Els de Nacho Castro han guanyat el partit amistós contra l'equip vallesà gràcies a un gol d'Izan al minut 79

L'FC Andorra inicia la pretemporada amb la victòria al SabadellTwitter CE Sabadell

L'FCAndorra ha començat la pretemporada amb bon peu. Els jugadors deNachoCastro han guanyatal CESabadell per 0 a 1, gràcies al gol que Izan ha marcat al minut 79. El partitamistós, que s'ha disputat a les instal·lacions deRoyalverd, a la Vall d'en Bas, ha estat força igualat fins al descans, amb unpetit avantatgepel conjunt vallesà que ha generat accions per les bandes. La segona part l'ha dominat l'FCAndorra que ha culminat el joc amb l'assistènciadeCasadesúsdins l'àrea a Izan, que acabat amb la pilota al fons de la xarxa.