El MoraBanc s'estrena davant el Barça

L’equip d’Ibon Navarro, amb nous fitxatges, s’enfronta als de Jasikevicius a Encamp (19.00 h)

El MoraBanc s'estrena davant el BarçaAGÈNCIA ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra disputa aquesta tarda (19.00 hores), al Complex Esportiu d'Encamp, el primer partit amistós de pretemporada. Els homes d’Ibon Navarro, que segueixen exercitant-se al Pas de la Casa, s'enfronten a l’FC Barcelona a la segona edició del Trofeu Vila d'Encamp. Un dels tècnics adjunts, David Eudal, va afirmar que “agafem amb ganes aquest primer assaig de pretemporada. Després de dues setmanes d’entrenaments ja tenim ganes de posar en pràctica tot el que s’ha treballar i veure què hem d’ajustar”. Com és lògic, en aquest primer partit “el menys important és el resultat”, tal com va destacar Eudal i les cames pesaran perquè “el volum de feina és gran”. Per al tècnic, l’assaig, bàsicament, “serà molt útil per veure les sensacions que ara mateix tenim com equip”. A més, l’entrenador andorrà considera que més enllà de la concentració i motivació extra que la plantilla tricolor pugui tenir per enfrontar-se al Barça, que el rival sigui l’equip blaugrana “influirà ben poc a nivell de preparació i de veure aspectes tàctics”.

Per la seva banda, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va lamentar que el partit sigui a porta tancada, però va encoratjar els seguidors a donar suport a l'equip, malgrat que sigui a través de la televisió. Així mateix, Aixàs va explicar que aquest "és un any incert" en l'àmbit esportiu, ja que a hores d'ara no se sap com arrencarà la competició. “Toca ser molt prudent quant a la despesa i molt ambiciós quant als ingressos”, va dir. Pel que fa als abonaments, el president ha anunciat que el pròxim 9 de setembre es farà públic el nou funcionament del club amb els aficionats. Aixàs, va manifestar també que poder entrenar-se a les instal·lacions del Pas "és un privilegi per a qualsevol equip", i es va mostrar obert a continuar apostant per Andorra de cara als pròxims inicis de temporada.

Amb el partit d’aquesta tarda davant el Barça, el MoraBanc Andorra posarà el punt final a l'estada preparatòria de tres dies al Pas. El conseller de Joventut i Esports del comú d’Encamp, Xavier Fernández, es va felicitar per la satisfacció que suposa acollir equips de primer nivell a la parròquia, ja que aquesta mena d'estades esportives "ens aporten visibilitat, imatge i solidaritat".

L'estada del MoraBanc Andorra al Pas de la Casa arriba donant compliment a un conveni signat l'any passat entre el comú i l'equip, que aquest any es renovarà per la pretemporada vinent, però que es veurà modificat a conseqüència de la pandèmia. El fet que Encamp hagi estat escollit Vila europea de l'esport 2020 permet que la parròquia pugui acollir altres equips de primer nivell. Tant és així que per les instal·lacions esportives d'Encamp han passat les seccions d'handbol, hoquei i bàsquet del club blaugrana. El conseller va reconéixer que aquest títol implica "responsabilitat i compromís", i també que la distinció contribueix a promocionar l'esport inclusiu i l'adreçat a la gent gran.

tracking