Ral·li

Joan Vinyes i Jordi Mercader acaben en 7a posició absoluta a El Ferrol

Joan Vinyes i Jordi Mercader acaben en 7a posició absoluta a El Ferrol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parella formada per l’andorrà Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift R4lly S) van completar el 51è Ral·li de Ferrol, segona prova del CERA 2020, en la segona posició de la categoria R4 Kit i la setena plaça de la classificació absoluta. La prova gallega va mantenir les dificultats habituals d’un traçat molt difícil malgrat les restriccions imposades pel protocol.

En el tram de qualificació (TCC), Vinyes i Mercader van poder llimar algun segon a l’anterior crono que van fer (2’03”040), i van aconseguir la vuitena posició tan sols superats per mecàniques de la categoria superior (R5). La primera etapa Irixoa-Monfero (14,900 km) i Monfero-Monfero (14,120 km) va ser molt positiva per a l’andorrà i el seu company de pilotatge. La primera passada la van completar amb diferències mínimes (4”8) respecte als seus companys, Pardo-Perez, líders de la categoria R4-kit. En la classificació absoluta estaven situats en la setena plaça, encara que amb diversos rivals al davant amb mecàniques R5.

En una segona etapa molt calorosa no hi va haver canvis significatius. Vinyes i Mercader van marcar el millor crono, entre els R4 kit, en el primer pas per l’especial més llarga del ral·li (San Sadurniño - As Somozas-20,060 Km). En As Somozas (9,450 km), Pardo va recuperar l’hegemonia, no obstant les diferències, en tots dos casos, van ser mínimes. L’objectiu de Vinyes es va complir i amb el seu company d’equip (Javier Pardo) es van repartir el domini de la R4 Kit a la recta final de la prova. A més, va acabar per confirmar sense més problemes la setena plaça en la classificació final. La propera cita, el 57è Ral·li Princesa d’Astúries l’11 i 12 de setembre.

tracking