El MoraBanc Andorra es prepara al Pas de la Casa

L'equip tricolor ha estat rebut avui pel conseller de Joventut i Esports del comú d'Encamp Xavier Fernàndez

Els jugadors del MoraBanc Andorra al PasComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

ElMoraBancAndorra ha escollit de nou el Pas de la Casa per realitzar part de la pretemporada a les instal·lacions de la localitat encampadana. L'equip tricolor, queestàallotjat al Pas fins demà, ha estat rebut avui pel conseller de Joventut i Esports del comú d'Encamp XavierFernàndez, qui ha agraït al president del club,GorkaAixàs, que hagi confiat un altre cop en les instal·lacions de la parròquia per a la preparació de la temporada. "Treballem per consolidar la parròquia com una destinació de turisme esportiu i els acords de col·laboració amb entitats esportives d'elit com el Mora Banc Andorra sumen molt positivament". Fernández també ha explicat que es preveu la signatura del conveni de col·laboració amb elMoraBancAndorra en les pròximes setmanes amb les mateixes condicions econòmiques de l'any passat, però amb accions promocionals adaptades a la nova situació per la Covid-19.

El club ha fet entrega al comú d'una samarreta signada, mentre que els representants d'Encamp els han entregat una pilota commemorativa com a Vila europea de l'esport 2020.GorkaAixàsha agraït el tracte rebut i ha desitjat que la preparació es pugui repetir per a les temporades vinents.

ElMoraBancjugarà el Segon Trofeu Vila d'Encamp demà a les 19 hores contra el Barça, a porta tancada però amb retransmissió per televisió i les corresponents plataformes d'Internet.

tracking