Atletisme

Carabaña esmicola el rècord d'Andorra als 3000 obstacles

L’atleta andorrà aconsegueix un crono de 8’36”58 i supera en 11” la marca que, des de fa 21 anys, posseïa Pep Sansa

Carabaña esmicola el rècord d'Andorra als 3000 obstaclesKEVIN POULET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nahuel Carabaña coneix el tartan de les pistes d'atletisme Gaetà Huguet de Castelló com el passadís de casa seva. L’andorrà va esmicolar el rècord d’Andorra absolut, en la prova dels 3000 obstacles i va rebaixar en onze segons el crono que encara mantenia Pep Sansa des de l’any 1999.

Al 7è Gran Premi Diputació de Castelló, meeting organitzat pel club Playas de Castelló, Carabaña va fer un gran temps, 8’36”58, a menys de sis segons del guanyador de la prova, Sebas Martos que va entrar a 8’30”46. “Rècord d’Andorra absolut. Molt bona marca i un crono d’estar molt a prop dels millors, de les mínimes absolutes del món” va comentar un eufòric Kevin Poulet, director tècnic de la Federació Andorrana d’Atletisme.

No va tenir la mateixa sort l’altre representant andorrà a la cita castellonenca, Pol Moya, que no va poder estar al seu millor nivell a la prova dels 800 llisos. L’andorrà va competir, però, amb els millors, a la final A de la disciplina, i tot i començar bé es va acabar desfondant i es va mostrar incòmode. “Una cursa correcta, al seu ritme, però no s’ha acabat de trobar còmode a l’últim tram i, tot i que ha estat el primer 800 de la temporada, ha acabat lluny de la seva millor marca personal”, va valorar Poulet. Moya va aturar el crono en 1’49”34 a poc menys de 3 segons de la seva millor marca personal, de 1’46”96. El triomf va ser per a l’atleta aragonès Javier Mirón amb un temps de 1’46”07.

tracking