El Barça de bàsquet inicia avui la feina a Encamp

L’equip que dirigeix Sarunas Jasikevicius va arribar ahir al vespre i s’hi estarà sis dies per enllestir la pretemporada

El Barça de bàsquet inicia avui la feina a EncampFC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La secció de bàsquet de l’FC Barcelona va arribar ahir al vespre a Encamp i avui mateix ja farà la primera sessió preparatòria a terres andorranes. L’equip dirigit per Sarunas Jasikevicius va començar a treballar el passat 8 d’agost i des del dia 15 ja té tota la plantilla al complet. Després d’una setmana de treball, de sis dobles sessions on han combinat el treball físic i el treball de pista, els blaugranes fan l’estada a Encamp durant aquesta setmana per enllestir la seva preparació. A Encamp s’hi han desplaçat Heurtel, Calathes, Bolmaro, Kuric, Abrines, Hanga, Claver, Smits, Mirotic, Oriola, Davies i Pustovyi, a banda de Sergi Martínez, Ibou Badji i Papi Brancou. A més, Higgins també seguirà a Andorra amb la seva recuperació.

Els blaugranes disputaran un partit amistós dimecres, a les 19 h, contra el MoraBanc al Complex Esportiu d’Encamp i el darrer dia de l’estada, el 29 d’agost a les 18.30 h, contra l’UCAM Múrcia, a Lleida, aprofitant el seu viatge de tornada a Barcelona.

El club blaugrana recupera tres anys després la concentració d’Encamp, una tradició intermitent i darrerament interrompuda en l’època de Svetislav Pesic. El tècnic serbi preferia no moure’s de Barcelona en les setmanes dedicades a la posada a punt de l’equip. Durant aquesta setmana, dimarts o el mateix dimecres, l’equip serà rebut per la cònsol major Laura Mas a l’edifici comunal, tal com es va fer amb les seccions d’handbol i d’hoquei patins. El bàsquet tancarà les estades del Barça d’aquest any.

tracking