Automobilisme

Àlex Machado somia amb la Fórmula 4

El pilot de kàrting participa en el Feed Racing i aspira, en cas de triomf a Magny-Cours, a fer el salt

Àlex Machado somia amb la Fórmula 4FEED RACING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Machado té entre cella i cella l’objectiu de poder fer el salt a la Fórmula 4. Per aconseguir-ho, s’ha proposat saltar totes les barreres que suposen les eliminatòries del Feed Racing, ja que la victòria final a Magny-Cours significaria aconseguir un volant d’un cotxe de Carlin per participar en el campionat anglès de Fórmula 4.

El campionat consta de quatre proves eliminatòries, l’escenari d’aquestes és el circuit francès de Magny-Cours i on van començar 100 pilots. Machado ja ha superat la primera ronda i només el vencedor final obté el premi de fer el salt. El jove pilot, molt ambiciós, confia molt en les seves opcions i assegura que “si no pensés que tinc possibilitats de guanyar, ja no m’hi hauria presentat”. En aquest sentit, però, deixa clar que “sé que serà complicat perquè hi ha molts bons pilots però donaré tot el que tinc i més per intentar guanyar”. El pilot andorrà ja ha superat un escull i, tot i estar classificat per a la tercera ronda, la crisi sanitària deguda a la pandèmia per la Covid-19 ha ajornat la celebració i encara no se saben les dates.

Tot i això, Àlex apunta que “segurament serà cap al febrer o el març de l’any que ve”. El programa, dirigit als nous talents del motor, l’organitzen dos expilots legendaris com són els francesos Patrick Lemarié i Jacques Villeneuve. L’únic requisit per poder participar-hi és no haver disputat abans en cap campionat de fórmula 4. “Es fan tres estades de formació i l’últim dia es fan uns temps d’on d’entre tots els pilots, siguin els que siguin, se’n queden només vuit”, explica Machado. “Ara es farà una tercera jornada d’on sortiran altres vuit classificats i serem 24 els que arribarem a quarts de final”, afegeix.

Per a Machado, el Feed Racing i el salt a la Fórmula 4 “és una oportunitat molt bona per al meu futur i l’afronto amb molta il·lusió i amb més ambició que mai, tot i ser conscient que hi ha gent molt bona i molt preparada i que serà força complicat”.

tracking