x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Prop de la natura

Recarregar piles a la natura

Recarregar piles a la natura

Recarregar piles a la natura

MoraBanc
Una jornada diferent per a la plantilla del MoraBanc.

Recarregar piles a la natura

Una jornada diferent per a la plantilla del MoraBanc.

BC ANDORRA
Actualitzada 22/08/2020 a les 06:07
Hi ha tradicions que lluny de perdre-les, es potencien. Ja fa uns 10 anys de la primera vegada que la plantilla del BC Andorra, en aquella ocasió River i dirigit per Joan Peñarroya, va fer una excursió a la muntanya en plena pretemporada. Una jornada de germanor, de gaudir de la natura i dels idíl·lics i envejables paisatges d’Andorra que l’actual plantilla del MoraBanc va realitzar ahir. Una tradició que acostuma a capitanejar el preparador físic Miguel Ángel Rodellar i que, en aquesta ocasió, va tenir l’Estany Blau com a centre neuràlgic.

La plantilla, sense el lesionat Moussa Diagne, va fer una ruta de senderisme, la de l’itinerari de l’Estany Blau, per “segellar el nostre compromís amb l’equip purificant-lo en aigua gelada”, tal com va assenyalar el club a les xarxes socials.

Només alguns valents, entre ells Tyson Pérez, es van atrevir a remullar l’excursió amb una capbussada a l’Estany Blau, el millor colofó per una jornada de germanor entre plantilla i cos tècnic. Normalment, tal com marca la tradició, les visites de pretemporada a la muntanya s’arrodonien amb un dinar que, enguany, i degut a la crisi sanitària per la Covid-19, s’ha preferit desestimar. Una jornada diferent a la natura per seguir carregant piles.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts