Esquí

Les primeres curses a l'Amèrica del Nord, cancel·lades

Les primeres curses a l'Amèrica del Nord, cancel·lades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FIS va anunciar ahir la cancel·lació de totes les proves que acostumen a inaugurar la temporada a la Copa del Món a l’Amèrica del Nord. Aquestes curses seran substituïdes per diferents proves al territori europeu. Aquest calendari adaptat de la Copa del Món es farà públic el 3 d’octubre i la pandèmia encara podria incidir més en el circuit de Copa d’Europa o en les curses FIS pel que fa a la seva afectació.

Abans de reprendre els entrenaments, tots els membres de l’equip s’han fet les proves pertinents que marca el protocol per poder iniciar la feina de pretemporada. La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ha confirmat aquesta setmana que tots els membres de l’equip han donat un resultat negatiu dels tests, inclosos els fondistes –grans i joves–, o Lluís Marín de surf de neu. Maeva Estévez, de la seva banda, es troba fora del país, a França, i per tant no ha calgut o no ha pogut pasar el control.

Un cop confirmats tots els negatius, s’han tornat a crear unitats de convivència, tal com marca el protocol, per reprendre els entrenaments. La crisi sanitària ha complicat la gestió del treball dels esquiadors, ja que a l’haver de moure’s en grups i evitar al màxim possible la interacció entre ells, fa difícil trobar espais i temps per a tothom.

tracking