Dime i 'Tunde', més energia per a la pintura del MoraBanc Andorra

Els dos pivots, de perfil similar, arrodoneixen un joc interior intimidatori per al curs vinent

Dime i 'Tunde', més energia per a la pintura del MoraBanc AndorraIvan Álvarez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Babatunde Olumujiwa i Malik Dime van tancar ahir la ronda de presentacions de les cares noves del MoraBanc Andorra per a la propera temporada. Els dos jugadors presenten un perfil similar i aterren al Principat per atorgar al joc interior de l'equip tricolor d'intimidació, energia i ritme defensiu i ofensiu.

Amb ells dos i amb la presència de Diagne, Llovet, Bandja Sy i Tyson Pérez, el director general del club, Francesc Solana, va assegurar que l'equip ara serà "molt contundent sota la cistella". Per a Dime, "la lliga espanyola és la millor del món, deixant de banda l'NBA, i Tunde, que es va guanyar la continuïtat a la plantilla pel seu gran full de serveis a la fase final de la Lliga Endesa, va subratllar que va marxar de València amb la sensació que "estava preparat per jugar a aquest nivell”.

Dime, ala pivot de 2,06 metres, va destacar que l’estil de joc de l’equip “en el qual es comparteix la pilota i es juga ràpid” va influir en la seva decisió de venir al MoraBanc. El pivot senegalès va afegir que “puc ajudar en defensa i en rebot, que són els meus punts forts, perquè sóc un jugador ràpid per l’alçada que tinc”. Olumujiwa, de 2,05 metres, va destacar que no ha estat pensant aquests dies en les opcions que podia tenir de continuar al club: “La meva idea és viure el present i no pensar massa en el futur, donant cada dia el meu 110 per cent a la feina i fent el que sé fer a la pista, no volent fer gaire més”. Tunde, a més, va explicar que la fase final a València va ser per a ell “el principi de la meva oportunitat a l’equip”.

El MoraBanc ja començarà la setmana vinent amb els amistosos de pretemporada. El primer, el dia 26 contra l’FC Barcelona a Encamp, a porta tancada.

tracking