x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Pendents de la UEFA

El VallBanc Santa Coloma rep aquesta tarda (19.30 h) l’FK Iskra amb els quatre positius de l’equip montenegrí de rerefons
L'equip colomenc va realitzar ahir la darrera sessió d'entrenament al Comunal prèvia al partit contra l'Iskra.

Pendents de la UEFA

L'equip colomenc va realitzar ahir la darrera sessió d'entrenament al Comunal prèvia al partit contra l'Iskra.

FC VALLBANC SANTA COLOMA
Actualitzada 20/08/2020 a les 06:57
El cas dels quatre positius a la delegació de l’FK Iskra, rival del Vall Banc Santa Coloma, ha centrat bona part dels dies previs de la ronda preliminar de l’Europa League.

Els colomencs han de rebre aquesta tarda, a les 19.30 hores al Comunal Joan Samarra, l’equip montenegrí sense els quatre positius detectats i aïllats i que no s’han desplaçat a Andorra. L’expedició de l’Iskra que va aterrar ahir a l’aeroport de Girona va haver de passar noves proves per saber si algun membre de la delegació ha quedat infectat. El Vall Banc Santa Coloma i el mateix Iskra sabran aquest migdia els resultats i si la UEFA dictaminarà alguna decisió, en cas que es detectin nous positius a l’equip de Danilovgrad. Donats els antecedents no es descarta res, ja que la UEFA va desqualificar el Drita de Kosovo, rival de l’Inter Club Escaldes a la fase prèvia de la Champions League per detectar dos casos de coronavirus en el seu equip.

Estrena d’Albert Jorquera
El partit d’avui serà especial per al tècnic del VallBanc Santa Coloma, Albert Jorquera, “perquè serà el meu debut com a primer entrenador i, a més, en una prèvia de l’Europa League que és motivant per a qualsevol tècnic”. Era inevitable que l’entrenador de Bescanó es referís al cas dels positius del rival i va explicar que “el virus ha fet anar malament a tothom. Ara ha perjudicat l’Iskra perquè tenen quatre jugadors que no podran ser al partit i és una situació que, evidentment, no agrada ni beneficien ningú”. Per a Jorquera, el VallBanc Santa Coloma arriba molt motivat al partit i preveu un enfrontament “molt disputat i igualat i espero que el factor camp i el fet de jugar a casa siguin determinants”.


L’FK Iskra és, físicament, un bloc superior al colomenc i, per contrarestar aquesta circumnstància, Jorquera té molt clar que l’equip ha de “tenir la pilota el màxim de temps possible i fer córrer el rival per intentar que es cansi”. Els montenegrins són un equip “que fan la pressió després de pèrdua i que també volen tenir la possessió” i, per tot plegat, l’entrenador gironí va postil·lar que “serà maco de jugar”. Per part seva, l’entrenador de l’FK Iskra, Aleksandar Nedovic, va reconèixer que també voldran la pilota i, per tant, tot fa indicar que exerciran una pressió alta per ofegar la sortida de pilota. Jorquera va apuntar que “els partits que he vist d’ells, tot i que la majoria eren d’època abans de la Covid-19, deixen ben clar el seu estil i són un reflex del que diu el seu entrenador”. Per al tècnic de l’equip colomenc serà clau “tenir ocasions, provocar jugades ofensives i, sobretot, tenir sempre la sensació de fer perill”.


Amb les baixes de llarga durada per lesió conegudes, la de Chus Sosa i Laborda, Jorquera podrà comptar amb la resta de la plantilla, Hamza com a nou fitxatge inclòs.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts