Haukur Palsson, equilibri per al MoraBanc Andorra

Haukur Palsson, equilibri per al MoraBanc AndorraBC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'islandès Haukur Palsson va ser presentat ahir a la seu d'Andorra Turisme com el tercer reforç del MoraBanc Andorra de cara a la propera temporada. L'aler de Reykjavík, de 28 anys, prové de l'Unics Kazan i té experiència a l'ACB, ja que va jugar dues temporades a Manresa, una a Lugo, amb el Breogán, i va tenir una breu aventura al Baskonia ara fa cinc anys.

Palsson és un jugador polivalent, que pot actuar de 3 i de 4 i que exhibeix el llançament de tres, la defensa i l'ajuda a atacar els desavantatges, com a armes principals. "Sabia que el MoraBanc Andorra és un gran club i que ha estat jugant l’Eurocup. M'agrada l'estil de joc que té i per a mi era un repte tornar a provar-me a la lliga espanyola", va comentar l'islandès. El director general, Francesc Solana, es va felicitar per haver pogut portar un jugador com Palsson i per haver aprofitat l'oportunitat que ha ofert el mercat, ja que portaven dos anys intentant la contractació: “La seva polivalència i experiència ens donarà molt equilibri en el joc”. Solana, a més, va subratllar que el jugador permetrà a l’equip “fer un pas endavant en aquesta posició [la d’aler i escorta] i ens ajudarà per la seva polivalència”. Palsson va reconèixer que els seus punts forts són “el tir exterior, la defensa i atacar els desavantatges” i que és un jugador “que fa el que es necessiti per guanyar”.

Sobre el poc que ha vist de moment de l’equip va destacar el bon ambient que hi ha al grup i que Ibon Navarro “és un tècnic molt bo”. L’islandès no va amagar la seva bona impressió d’Andorra i va comentar que “el país és preciós” i que havia quedat “meravellosament sorprès” del que s’ha trobat només arribar.

tracking