x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Quatre positius en el rival del Vall Banc

Els futbolistes afectats de l’FK Iskra no han viatjat amb l’expedició que arriba avui a Andorra
Una sessió d'entrenament del Vall Banc FC Santa Coloma.

Sessió d'entrenament del Vall Banc FC Santa Coloma

Una sessió d'entrenament del Vall Banc FC Santa Coloma.

FCSC
Actualitzada 19/08/2020 a les 10:40
L'expedició de l'FK Iskra, l'equip de Montenegro que s'ha d'enfrontar demà al Vall Banc Santa Coloma a l'Estadi Comunal en la ronda prèvia de l'Europa League, va registrar quatre positius per Covid-19 durant les proves realitzades que dicta el protocol de la UEFA.

Els jugadors infectats, que van quedar ahir mateix aïllats, no viatgen, per tant, amb la resta de l’expedició de l’equip de Danilovgrad, que arriba avui a Girona en un vol xàrter i que completarà per carretera el camí fins a Andorra. Degut als quatre positius detectats, la delegació de l’FK Iskra al complet haurà de passar més proves un cop hagin aterrat a l’aeroport gironí per conèixer si degut al contacte amb els jugadors confinats, algun membre més de la convocatòria de l’equip ha quedat infectat.

Curiosament, tot i que el Diari va avançar la notícia al web i molts portals de Montenegro ja publicaven la informació, el Vall Banc Santa Coloma, al tancament de la present edició del Diari, encara no havia rebut cap notificació oficial de la UEFA dels quatre positius a la plantilla de l’FK Iskra. Tot i això, és evident que la notificació la rebrà avui, amb l’equip montenegrí ja a terres andorranes i amb l’arribada de la delegada de la UEFA, que serà present al partit. Depenent de quina sigui la decisió de l’organisme, el Vall Banc podria fer alguna valoració al respecte, ja que, malauradament, aquesta situació ja s’ha viscut a la màxima competició continental, a la Champions League. L’exemple, emmarcat a l’elit, el va protagonitzar l’Atlètic de Madrid amb els positius de Sime Vrsaljko i Ángel Correa, detectats abans d'anar a Lisboa per disputar el torneig final de la Lliga de Campions. El lateral croat i el davanter argentí no van viatjar i la resta van volar cap a Portugal per enfrontar-se al RB Liepzig als quarts de final.

El drita va ser desqualificat
En la participació de l'Inter Escaldes a la ronda prèvia de la Champions es va donar un cas més dràstic, que va tenir lloc a la final del torneig a quatre que es va celebrar a Nyon (Suïssa). El Drita de Kosovo, que va eliminar els escaldencs a les semifinals, va perdre l'eliminatòria davant el Linfield irlandès, sense haver-la jugat, perquè dos dels seus jugadors van donar positiu i les autoritats suïsses els van enviar de tornada a Kosovo.


A més, cal recordar que el partit de l’Inter Escaldes davant el Drita ja va estar a punt de quedar suspès pel positiu d’un jugador, però, tot i que l’enfrontament es va demorar més d’una hora, es va acabar jugant. Dies més tard es va anunciar el segon positiu, que va suposar la desqualificació de l’equip kosovar i l’accés del Linfield a la següent eliminatòria.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts