La UE Engordany desperta del somni

El conjunt del Principat cau per 1-3 davant l'FK Zeta montenegrí en la primera ronda de l'Europa League

Quatre positius en el rival del Vall BancUE ENGORDANY

Massa penalitzat per l’eficàcia i la solidesa del rival, l’UE Engordany es va acomiadar del somni d’enllaçar per tercera temporada consecutiva l’accés a la segona prèvia de l’Europa League. Massa d’hora es van adonar els escaldencs que el camí feia pujada. L’FK Zeta es va mostrar molt pacient, mastegant la conducció i la possessió de la pilota des del principi i va resultar feridor davant Coca. L’1-3 final reflecteix la inèrcia i la certa superioritat del quadre montenegrí però, tot i això, l’UE Engordany sí que va merèixer foradar la porteria en alguna ocasió més que la diana de Sebas Gomes, de penal i a l’ocàs, que va poder només maquillar el marcador. Vukcevic, amb un xut creuat al llindar del descans, va colpejar per primera vegada (0-1) i va amuntegar les dificultats per a l’equip dirigit per Emiliano González. A la represa, Mijat Lambulic va augmentar les intencions del Zeta amb el 0-2 i el seu germà, Lazar Lambulic, feia pujar el 0-3 al minut 63, que ja resultava definitiu per a les aspiracions i les il·lusions de l’Engordany.

Tot i el resultat, el tècnic de l’UE Engordany, Emiliano González, va destacar que “la primera part ha estat bastant igualada però a Europa si no aprofites les oportunitats et penalitza molt”. El gol psicològic del Zeta al minut 45 va fer mal als escaldencs i “a la segona part ens han agafat en dues contres i han sentenciat”, va afegir. Malgrat tot, Emiliano estava content perquè l’equip “ho ha donat tot”.