curses de muntanya

Els 2.900 queden definitivament cancel·lats per la Covid-19

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat els esforços i la recerca d’alternatives amb la finalitat de poder celebrar una nova edició, els 2.900 es cancel·len definitivament. Els organitzadors de la prova, Carles Rossell i Matt Leffort, han pres la decisió atenent a l’actual escenari marcat per la crisi sanitària de la Covid-19, una situació que fa del tot inviable la celebració a l’octubre de la prova de muntanya més dura que es fa al país.

De fet, l’organització va mostrar-se molt apesarada en el seu comunicat publicat a les xarxes socials. “Amb molta tristesa hem de cancel·lar el nostre esdeveniment aquest any. Hem estat pacients, hem intentat ser creatius i considerar un escenari diferent però els fets són fets. És ridícul planificar aquest projecte en aquests temps de pandèmia”. A més, en el comunicat deixen clar que “no fem aquest esdeveniment per complaure patrocinadors o fins i tot per alimentar el nostre ego”. La utilització de mascaretes i els canvis als avituallaments davant del coronavirus han fet que, malgrat buscar alternatives per fer-la, Rossell i Leffort hagin optat per suspendre la prova i no fer-la fins a l’any que ve.

Els 2.900 no és una cursa convencional, és una cita només per a escollits i que enllaça els set cims més alts d’Andorra: Portelleta, Estanyó, Serrera, Font Blanca, Medacorba, Roca Entravessada i Comapedrosa), en què els participants han de superar les dificultats tècniques que es troben mitjançant grimpades, desgrimpades i alguns trams equipats amb cordes.

tracking